Hi, ik ben Jade

Sinds de komst van onze hond ben ik wandelingen in de natuur gaan ‘ontdekken’. Wandelschoenen aan en gaan, het geeft mij een heerlijk ontspannen gevoel. Dit gevoel ben ik meer en meer gaan waarderen. En ik wil het graag met anderen delen.  ⠀⠀⠀

Ik ben opgeleid als psycholoog en werkzaam in de GGZ. Goede gesprekken met mensen geven mijn voldoening. Diep van binnen voelde ik al langer het verlangen om mensen te begeleiden in het luisteren naar hun hart. Ik ben zelf namelijk ook zoekende geweest in hoe dit verlangen concreet vorm te geven.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Afgelopen jaar kwam voor mij het punt om de sprong te wagen. Ik ben een opleiding tot wandelcoach gaan volgen en merkte direct ‘Yes, dit is het’. Voor mij komt in wandelcoaching alles samen: goede gesprekken, ontdekken, de natuur in gaan en aandacht hebben voor de ander.

Zo is Flow Wandelcoaching geboren. Persoonlijke coaching door in beweging te komen en samen te ontdekken waar je nu staat, waar je naar onderweg bent en welk pad je daarvoor dient te bewandelen. 

Mijn passie

Ken je dat gevoel? Dat je zoekende bent, misschien al een richting hebt, maar het nog niet concreet kunt maken. In mijn eigen leerproces ben ik eerst gaan ontdekken wat geeft mij nu écht voldoening. Bij mij kwamen drie dingen naar voren: een moestuin, alles wat met wijn te maken heeft én wandelen in de natuur. Ik voelde dat ik hier mee verder wilde. 

Gaandeweg ben ik er ook achter gekomen dat het begeleiden van (jong)volwassenen in hun persoonlijke ontwikkeling mijn passie is. Ik wil anderen helpen om terug te gaan naar hun eigen gevoel, te luisteren naar hun intuïtie en eigen keuzes te maken.

Het ervaren van vrijheid en vertrouwen staat daarin voor mij centraal. Vrijheid om te voelen dat alles mogelijk is en het vertrouwen in jezelf en jouw omgeving om daar te komen waar je wil zijn. Natuurlijk is dat vaak geen makkelijk proces. En daarom help ik je graag op weg.

Mijn streven

Ik wil graag samen met jou op pad in de natuur, jouw waarden ontdekken, jouw verlangens (en motivatie) triggeren en de juiste stappen zetten naar verandering. Ik wil dat jij opnieuw in jouw kracht komt te staan, dat je in een fijne flow zit en dat je denkt ‘Yes, dit voelt goed’. Ik geloof er namelijk in dat ook jij dit gevoel kunt ervaren wanneer je jouw energie stopt in de dingen die voor jou belangrijk zijn. We streven samen naar persoonlijke groei en ontwikkeling in een tempo dat bij jouw past, letterlijk én figuurlijk. 

‘Laten we samen de stappen zetten die nodig zijn om in jouw eigen flow te komen’.