Wandelcoaching

Herken jij dit?

Jij bent een echte levensgenieter! Je vindt alles leuk, wilt overal bij zijn, hebt ondertussen een fijne groep mensen om je heen, maar vindt het ook belangrijk om aandacht te hebben voor je carrière en tussendoor nog gezond te leven en jezelf te blijven ontwikkelen. Je gaat maar door en vindt het lastig om nee te zeggen. Wellicht herken je jezelf dan in een van de onderstaande punten:

 • Je stopt te veel energie in dingen die je niks opleveren. In plaats van stappen te zetten richting jouw verlangen gaat er veel tijd zitten in het doen van dingen die anderen van je verwachten.
 • Je maakt je al zorgen over de dingen die gaan komen of geweest zijn en leeft daardoor niet in het ‘hier en nu’.
 • Je kunt moeilijk afschakelen na een lange dag, ervaart een ‘vol hoofd’ en raakt vermoeid.
 • Je bent vooral bezig met wat anderen denken over jou en vindt het lastig te realiseren wat JIJ nu wil met je leven.

Logisch want je hebt veel ballen hoog te houden in deze snelle maatschappij waarin de lat hoog ligt.

Je bent zeker niet de enige en gelukkig kan het anders. Hoe?

Door opnieuw stil te staan bij wat er voor jou werkelijk toe doet en keuzes te maken in wat voor jou belangrijk is. Ik geloof er namelijk in dat wanneer je iets doet wat goed voelt, je ook meer in je eigen kracht komt te staan en meer voldoening ervaart.

Dit kan het ‘Go with your flow’ traject jou opleveren: 

 • Je ontdekt welke waarden voor jou écht belangrijk zijn, zodat je leert om keuzes te maken die goed voelen in plaats van maar te blijven voldoen aan de verwachtingen van anderen. 
 • Je krijgt inzicht in jouw energiebalans. Welke dingen kosten alleen maar energie en welke dingen leveren ook daadwerkelijk energie op? Door hier meer zicht op te krijgen, wordt het makkelijker is om een moment voor jezelf te pakken.
 • Je leert meer te luisteren naar jouw eigen behoefte en hier voor te gaan staan, zodat je jezelf niet meer laat verleiden om toch aan jezelf voorbij te gaan waardoor er meer ruimte is om met dingen bezig te zijn die er voor jou echt toe doen. 
 • Je ervaart meer rust, zodat het weer helder wordt in je hoofd en je opnieuw in je kracht staat. 
 •  Je voelt jezelf in balans en volgt je eigen flow, waardoor ook jij dat ‘yes-gevoel’ kunt ervaren. 

Hoe ziet het wandelcoachtraject er uit?

 • Het traject bestaat uit 4 wandelingen van 1 – 1,5 uur in de omgeving van Weert. We wandelen samen, 1-op-1, in de natuur en hebben aandacht voor jouw struggles en verlangens.
 • We gebruiken de omgeving en elementen uit de natuur om tot nieuwe inzichten te komen. Ook biedt het in de natuur zijn de rust, ruimte en ontspanning om tot deze nieuwe inzichten te komen. Je zult merken dat het makkelijker is om je verhaal te kunnen doen wanneer je wandelt en in beweging bent.
 • Elke wandeling levert een concrete stap op. Je weet wat je kunt doen om een stap verder te komen en voelt energie en motivatie om hier mee aan de slag te gaan. Ook stuur ik soms tussendoor een passende oefening om je een stapje verder te helpen.
 • Het traject is volledig afgestemd op jou. Ik volg jou in het proces, geef uitleg waar nodig, daag je uit als het kan en focus op wat je nodig hebt.

‘Go with your flow’ traject

 • 4 wandelingen van 1 – 1,5 uur 
 • Buiten in de natuur in de omgeving van Weert
 • 1-op-1, aandacht voor jouw proces
 • Incl. werkbladen en oefeningen tussendoor 
 • Gratis e-book
 • Tijdelijk najaarstarief

€395

*Tarief is inclusief BTW voor particulieren

Coachwandeling

 • 1 coachwandeling van 1 – 1,5 uur 
 • Buiten in de natuur in de omgeving van Weert
 • 1-op-1, kennismaking en coaching
 • Ervaren wat coaching voor je kan doen

€85

*Tarief is inclusief BTW voor particulieren

Veelgestelde vragen

Geen kamertje, geen oncomfortabele stoeltjes of bureau, geen pen en papier, maar juist in beweging komen, letterlijk én figuurlijk. Bij wandelcoaching gaan we samen op pad, de buitenlucht in en maken we gebruik van de elementen uit de natuur om tot nieuwe inzichten te komen. Daarbij gaan we aan de slag met concrete oefeningen. Door het ervaren, het buiten zijn en het wandelen blijven inzichten beter hangen en is er meer ruimte voor ontspanning.

Tijdens de coachwandelingen kijk ik samen met jou naar de struggles en jouw behoeften en verlangens. Deze twee vormen het uitgangspunt van de individuele coaching. We voeren een goed gesprek, ik luister, stel vragen en jij krijgt alle ruimte om antwoorden te geven. We doen oefeningen en iedere wandeling ga je met een concrete volgende stap huiswaarts waardoor je in beweging komt.

Natuurlijk! Jouw wens staat voorop. Tijdens een losse coachwandeling luister ik naar jouw verhaal en kun jij jouw vragen stellen. Ik geef je een helder beeld van waar je staat en geef praktische tips en adviezen waar nodig. Je ervaart meteen hoe het is om door mij buiten gecoacht te worden. Mocht je daarna graag de diepte in willen, is het mogelijk alsnog een traject te starten. Dan hebben we de ruimte en tijd om écht stappen te zetten.

Wandelcoaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Gelukkig zijn er een aantal andere mogelijkheden om de kosten toch vergoed te krijgen:

 • Vergoeding door de werkgever: In overleg met jouw werkgever kan het coachtraject gefinancieerd worden vanuit een opleidings- of vitaliteitsbudget. Informeer op je werk naar de mogelijkheden. 
 • Aftrekbaar bij jouw belastingaangifte. Kijk op de site van de belastingdienst naar de mogelijkheden.
 •  Ben jij ZZP-er? Dan kunnen de kosten gedekt worden onder persoonlijke ontwikkeling en is de BTW á 21% terug te vorderen.

Ja, natuurlijk! Het is altijd mogelijk om de 4 wandelingen uit te breiden. Samen kijken we naar jouw behoeften en het aantal wandelingen dat hier goed bij aan sluit. Je kunt er ook voor kiezen om na een aantal weken of maanden opnieuw een wandeling in te plannen. Dan kijken we opnieuw waar je staat en wat je nodig hebt. Kosten voor een aanvullende wandelingen bedragen €80 per wandeling*.

* Tarief is inclusief BTW voor particulieren.

‘Slecht weer is ook gewoon weer’. In principe gaat de wandeling altijd door. Maak gebruik van een paraplu of regenjas. 

Laten we het ervaren en een vrijblijvende kennismaking plannen! Wanneer je besluit om een coachtraject in te gaan, is het belangrijk om een klik te voelen en het idee te hebben ‘yes, dit voelt goed’. Dit kan alleen wanneer je in gesprek gaat met elkaar. Mocht je na de kennismaking dit gevoel niet hebben, geen probleem. Ik denk graag met je mee naar andere mogelijkheden. 

Ik wandel vaak bij de Weerterbergen. In overleg kunnen we ook op andere locaties afspreken.

Ja zeker! Er worden vaker groepswandelingen georganiseerd rondom een specifiek thema. Daarnaast is het mogelijk om een groepswandeling aan te vragen voor een groep of team. In overleg geven we invulling aan de wandeling en kunnen specifieke oefeningen rondom een thema aangeboden worden. Informeer naar de mogelijkheden via het contactformulier, mail of bel gerust. 

Lieve woorden

‘Ik ervaarde regelmatig een bepaalde werkdruk en spanning omdat mijn lat erg hoog ligt en vond het moeilijk om het werk los te laten. De coachwandelingen met Jade hebben me geholpen bij het zien van mijn eigen kracht, bij het leren beter af te schakelen en bij situaties vanuit een andere kant bekijken.’

– Janne, 26

‘Jade heeft mij geleerd om mezelf meer bewust te worden van het ‘nu’, uit mijn hoofd te komen en daarmee in mijn gevoel. Door middel van oefeningen heb ik inzicht gekregen in patronen en kreeg ik tools aangereikt om deze te doorbreken. Ik heb ervaren dat je tot rust komt in de natuur en je ruimte krijgt om zaken anders te bekijken. Jade helpt je op bijzondere wijze in dit proces van zelfontwikkeling. Hele fijn en waardevolle sessies. Een cadeautje voor jezelf!’

– Charlotte, 27

‘Jade heeft een fijne en rustige uitstraling. Ze luistert met een open blik en vraagt goed door. Met haar manier van vragen zet ze je op een positieve manier aan het denken. Ik heb de wandelcoaching als erg prettig ervaren.’

– Michelle, 28

Vrijblijvende kennismaking

Sprak de informatie jou aan? Gelukkig! 

Heb jij zin om met wandelcoaching aan de slag te gaan? Top!

Laten we het samen ervaren en een kennismaking inplannen. Tijdens een kennismakingswandeling ervaar je direct het effect van wandelcoaching. Een korte telefonische kennismaking of via het videobellen kan natuurlijk ook.

Heb jij na de kennismaking een ‘yes’ gevoel? Laten we dan verder aan de slag gaan.